Jauheliha-soijarouhepaprikat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika punainen 550 g3,2 kpl   161 kcal5,2 g25 g2,2 g11 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha400 g    664 kcal76 g0 g40 g0 g
Soijarouhe, tumma (Soyappetit), annos 40g100 g    320 kcal52 g28 g0,5 g16 g
Sipuli (kuorittu)130 g2,4 kpl  1,4 dl35 kcal1,7 g6,2 g0,3 g2,2 g
Mozzarella raaste Valio 150g/pss150 g    465 kcal36 g1,2 g35 g0 g
Tomaattimurska, X-tra (400g tölkki)400 g  27 rl4 dl100 kcal4 g22 g0 g5,6 g
Valkosipuli 3.5 g0,9 kpl   3,8 kcal0,3 g0,6 g0 g0,1 g
Naudanlihafondi fond "du chef" (Knorr), annos 28g28 g    25 kcal0,8 g1 g2 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1762 g    1774 kcal176 g84 g80 g35 g
Ravintosisältö / annos294 g    296 kcal29 g14 g13 g5,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    101 kcal10 g4,8 g4,5 g2 g
Pese ja halkaise paprikat . Poista sisus ja kanta.

Ruskista jauheliha, lisää siihen soijarouhe, tomaattimurska, kuutioitu sipuli, murskattu valkosipuli ja lihafondi.

Keitä hetken aikaa kasaan.

Täytä halkaistut paprikat täytteellä ja lisää juustoraaste pinnalle.

Paista uunissa n.180 asteessa noin 10-15 min.