Broilerigratiini
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Cheese mix (Milbona), annos 100g | 150 g | | | | | 513 kcal | 38 g | 3,6 g | 39 g | 0 g |
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g | 450 g | | | | | 90 kcal | 8,1 g | 10 g | 1,4 g | 0 g |
Parsakaali (Pirkka) | 450 g | | | | | 135 kcal | 21 g | 9 g | 1,4 g | 0 g |
Creme bonjour ruohosipuli 15% (Unilever), annos 20g | 200 g | | | | | 340 kcal | 12 g | 5,6 g | 30 g | 0 g |
Oliiviöljy | 30 g | | 6 tl | 2,1 rl | 1/3 dl | 265 kcal | 0 g | 0 g | 30 g | 0 g |
Atria broilerin fileesuikale naturell | 300 g | | | | | 330 kcal | 69 g | 0 g | 6,3 g | 0 g |
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml | 200 g | | | | | 300 kcal | 4 g | 5 g | 30 g | 0 g |
|
| Koko resepti 4 annosta | 1780 g | | | | | 1973 kcal | 151 g | 33 g | 138 g | 0 g |
Ravintosisältö / annos | 445 g | | | | | 493 kcal | 38 g | 8,3 g | 34 g | 0 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 111 kcal | 8,5 g | 1,9 g | 7,7 g | 0 g |
Kaikki yhdestä vuoasta
500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa (tms)
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria
Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.
Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.
Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.
Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.
Voitele uunivuoka öljyllä.
Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.
Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.
Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.
Paista 200 asteessa puolisen tuntia.
Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.
Lähde: www. karppaus.
Info