Broilerigratiini

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Cheese mix (Milbona), annos 100g150 g    513 kcal38 g3,6 g39 g0 g
Kukkakaali, pakaste (Pirkka), annos 250g450 g    90 kcal8,1 g10 g1,4 g0 g
Parsakaali (Pirkka)450 g    135 kcal21 g9 g1,4 g0 g
Creme bonjour ruohosipuli 15% (Unilever), annos 20g200 g    340 kcal12 g5,6 g30 g0 g
Oliiviöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Atria broilerin fileesuikale naturell300 g    330 kcal69 g0 g6,3 g0 g
Flora ruoka 15% vähälaktoosinen, 250ml200 g    300 kcal4 g5 g30 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1780 g    1973 kcal151 g33 g138 g0 g
Ravintosisältö / annos445 g    493 kcal38 g8,3 g34 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    111 kcal8,5 g1,9 g7,7 g0 g
Kaikki yhdestä vuoasta

500 g kukkakaalia
500 g parsakaalia
400 g maustamattomia broilerisuikaleita
1 prk sipulin makuista Créme bonjour cuisinea
2 dl kuohukermaa (tms)
2 rkl oliiviöljyä
150 g emmentaljuustoraastetta
currya
garam masalaa
suolaa
mustapippuria

Kuumenna paistinpannulla puolet oliiviöljystä.

Lisää curry ja garam masala ja annan niiden paahtua hetki, älä kuitenkaan anna mausteiden palaa.

Lisää broilerisuikaleet ja paista ne lähes kypsäksi.

Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Voitele uunivuoka öljyllä.

Laita vuokaan kaalit ja broilerisuikaleet.

Sekoita Créme bonjour ja kerma keskenään ja kaada seos vuokaan.

Voit lisätä vielä tähän suolaa ja pippuria jos haluat.

Paista 200 asteessa puolisen tuntia.

Lisää sen jälkeen juustoraaste ja paista vielä vartin verran tai kunnes juustoraaste on sulanut.

Lähde: www. karppaus.

Info