Kana-Kasvis-Kastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punasipuli, kuorittu, 100g111 g2 kpl  1,2 dl30 kcal1,4 g5,3 g0,2 g1,9 g
Karinniemen broilerifileesuikale (Karinniemi), annos 100g600 g    660 kcal138 g0 g11 g0 g
Paprika, punainen190 g    49 kcal1,7 g8,7 g0,8 g3,8 g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g200 g    50 kcal2,6 g8,4 g0,4 g0 g
Kirsikkatomaatti, suomalainen240 g1,9 kpl   48 kcal1,4 g9 g0,7 g3,4 g
Herkkusieni säilyke 143 g24 kpl  2,4 dl24 kcal3 g0,3 g0,4 g3,4 g
Ruokaöljy keskiarvo 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Ruokakerma Valio 4% K&P200 g    120 kcal2 g9 g8 g1,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1709 g    1202 kcal150 g41 g46 g14 g
Ravintosisältö / annos244 g    172 kcal21 g5,8 g6,6 g2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    70 kcal8,8 g2,4 g2,7 g0,8 g
Kuullota sipuli öljyssä.

Lisää kanat.

Ruskista kanoja tovi ja heitä sekaan paprikat ja tomaatit.

Lisää myös herkkusienet.

Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Ainesten ollessa suunnilleen kypsiä lisää kerma sekä paseerattu tomaatti.

Kastikkseeseen saa lisää makua liuottamalla yhden kanaliemikuution veteen ja lisäämällä sen ennen kermaa ja paseerattua tomaattia.

Hauduta kastiketta lopuksi hetken aikaa.

Valmistus vie noin 15 min. Lisukkeeksi sopii pasta.