Juustosalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 120 g0,2 kpl  4,8 dl16 kcal1,3 g1,2 g0,2 g1,4 g
Maissinjyvä, keitetty, suolaton 70 g    96 kcal1,9 g17 g1,6 g2,5 g
Itu, mungpapu,sinimailanen, annos 50g40 g    13 kcal1,6 g1 g0,3 g0,6 g
Paprika, punainen100 g    26 kcal0,9 g4,6 g0,4 g2 g
Kurkku 110 g0,3 kpl  2,4 dl12 kcal0,6 g1,5 g0,1 g0,8 g
Juusto, kermajuusto, rasvaa 30 %, turunmaa/oltermanni/korsholm/masurkka 40 g5 kpl   150 kcal8,9 g0 g13 g0 g
Auringonkukkaöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Omenaviinietikka 1rkl=n.15g (Pirkka), annos 15g10 g    2 kcal0 g0,7 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
504 g    433 kcal15 g26 g29 g7,3 g
Ravintosisältö / annos84 g    72 kcal2,5 g4,3 g4,8 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    86 kcal3 g5,2 g5,7 g1,4 g
Sulata pakastemaissi, pilko kaikki kasvikset ja heitä idut mukaan.

Sekoita öljy ja etikka sekä mausta kastike valkosipulijauheella ja mustapippurilla.

Sekoita.