Parsa-kukkakaalipaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Paprika, punainen100 g    26 kcal0,9 g4,6 g0,4 g2 g
Kukkakaali 280 g0,5 kpl  7 dl67 kcal5,1 g6,2 g0,8 g6,4 g
Parsakaali brokkoli 275 g0,8 kpl   96 kcal13 g5,4 g0,8 g6,9 g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g250 g    300 kcal8,5 g9 g25 g0 g
Aurajuusto (Valio), annos 17g25 g    85 kcal5 g0 g7,2 g0 g
Emmentaler gerieben (Frischpack)30 g    116 kcal8,7 g0,6 g8,7 g0 g
HK Nauta-sika jauheliha 400g200 g    500 kcal36 g0 g40 g0 g
Voi, 1 tl, 5 g25 g    183 kcal0,3 g0,3 g20 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1185 g    1373 kcal77 g26 g103 g15 g
Ravintosisältö / annos296 g    343 kcal19 g6,5 g26 g3,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    116 kcal6,5 g2,2 g8,7 g1,3 g
Pilko kaalit pieniksi mieluisiksi paloiksi.

Keitä niitä vedessä n. 5min.

Valuta.

Paista jauheliha ja paprikat voissa.

Sekoita kaalit ja lihamössö.

Nakkaa seos vuokaan,
päälle aurajuusto, ruokakerma ja juustoraaste.

Maustoin tätä lihamauste-seoksella ja aromisuolalla.

Paista 200c semmoinen tunti.

Ja eiku tuas syömmään :D