Punacurrykana

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee550 g    539 kcal121 g0 g5,5 g0 g
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk800 g    400 kcal4 g8 g48 g0 g
Currytahna punainen45 g    117 kcal0,9 g4,1 g11 g0 g
Kalakastike 1 rkl, annos 16g30 g    11 kcal1,7 g1,3 g0 g0 g
Sokeri 24 g8 kpl6 tl2 rl0,3 dl97 kcal0 g24 g0 g0 g
Bambunverso viipaleet (Wok´n roll), annos 225g250 g    48 kcal2,5 g5 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1699 g    1212 kcal130 g42 g64 g0 g
Ravintosisältö / annos283 g    202 kcal22 g7,1 g11 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    71 kcal7,7 g2,5 g3,8 g0 g
N. 500g kanan rintafilettä palasina
2 rkl punaista currytahnaa
250 g bambun versoja
5 kaffirlimetinlehteä
2 rkl kalakastiketta
2 rkl sokeria
Maun mukaan chiliä lisää sekaan
Koristeluun:
2 punaista chiliä palasteltuna tosi pieneksi
Tuoreita mintun ja basilikan lehtiä

Tarjoillaan riisin kanssa

Pilko kanan rintafile mukavan kokoisiksi palasiksi.

Valmistele myös bambun versot ohuiksi suikaleiksi.

Kaada osa (1/3) kookosmaidosta isoon kasariin ja kiehauta.

Lisää punacurrytahna sekaan ja hauduta muutama minuutti.

Heitä joukkoon kanan rintafileet ja kypsennä kanat.

Samalla voit lisätä myös kalakastikkeen ja sokerin sekä bambunversot.

Mikäli liian tulista, miedonna makua hunajalla, mikäli kaipaa potkua lisää niin laita lisää currytahnaa tai pilko sekaan punaista chiliä.

Kannattaa huomioida, että riisi vie jonkun verran potkua pois...

Annoksen päälle sitten basilikaa, minttua ja punaista chiliä.