Pizzatäyte mozzarella-cheddar-aura-feta-ananas-persikka-punasipuli

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Arkijuusto, Valio [330kcal]27 g3,4 kpl   89 kcal7,3 g0 g6,5 g0 g
Mozzarella, viipaloitu (Hyla) (Valio), annos 200g50 g    125 kcal10 g0,3 g8,5 g0 g
Cheddar hochland new12 g    29 kcal1,9 g0,7 g2 g0 g
Aurajuusto (Valio), annos 17g10 g    34 kcal2 g0 g2,9 g0 g
Ananaspalat (Euroshopper), annos 100g33 g    19 kcal0,1 g4,6 g0 g0 g
Pirkka Persikan-puolikkaat sokeriliemessa45 g    29 kcal0,5 g6,8 g0,5 g0 g
Punasipuli, kuorittu, 100g11 g0,2 kpl  0,1 dl3 kcal0,1 g0,5 g0 g0,2 g
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka)20 g    54 kcal3,6 g0,4 g4,2 g0 g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 18 g0,2 kpl   2,3 kcal0,2 g0,2 g0 g0,2 g
Valkosipulimajoneesi, kavli10 g    68 kcal0,1 g0,3 g7,5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
236 g    452 kcal26 g14 g32 g0,4 g
Ravintosisältö / annos236 g    452 kcal26 g14 g32 g0,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    191 kcal11 g5,8 g14 g0,2 g
Kun olet levittänyt pizzakastikkeen kaulitun pizzataikinan päälle;

1. Levitä juustoraaste.

2. Puolet punasipulista.

3. Pyörittele cheddar-juustosta pieniä
juustopalloja ja asettele ne pizzan
päälle.

4. Seuraavaksi lisää ananaspalat ja
persikat(esim.

pieninä kuutioina,
ohuina suikaleina/viipaleina..).

5. Levitä aura murusina sekä
fetakuutiot.

HUOM! Jos haluat aurasta "hienoa
murua/hileitä" niin pakasta auraa
n 1h ja raasta sitten raastimella.

6. Levitä loput punasipulista.

7. Levitä mozzarella viimeiseksi.

HUOM! Jos haluat kotona tehdystä
pizzasta yhtä hyvää kuin
pizzeriassa on kaiken a ja o;
kastike ja varsinkin
valkosipuli kastikkeessa
(katso ohjeeni"pizzakastike" ;) ,
juustoraaste heti kastikkeen päälle
ja jos uunisi on normaali uuni niin
pizza täytettynä suoraan puhtaalle
kuivalle pellille (jos et omista pizza-
kiveä) ja paistumaan suoraan
uunin pohjalle tai alimmaiselle
tasolle.

Älä kuitenkaan laita
lämmitystä alatasoon vaan ihan
norm kauttaaltaan lämpö.

N 200
astetta ja n 10-15 min. Kun reunat
ovat kypsyneet (naputa hieman
sormella, hieman kovettuneet
reunat, HUOM! ei välttämättä väriä
ottaneen näköiset) voit ottaa
pizzan ulos uunista ja nauttia
suurella mielihyvällä!