Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Arkijuusto, Valio [330kcal] | 27 g | 3,4 kpl | | | | 89 kcal | 7,3 g | 0 g | 6,5 g | 0 g |
Mozzarella, viipaloitu (Hyla) (Valio), annos 200g | 50 g | | | | | 125 kcal | 10 g | 0,3 g | 8,5 g | 0 g |
Cheddar hochland new | 12 g | | | | | 29 kcal | 1,9 g | 0,7 g | 2 g | 0 g |
Aurajuusto (Valio), annos 17g | 10 g | | | | | 34 kcal | 2 g | 0 g | 2,9 g | 0 g |
Ananaspalat (Euroshopper), annos 100g | 33 g | | | | | 19 kcal | 0,1 g | 4,6 g | 0 g | 0 g |
Pirkka Persikan-puolikkaat sokeriliemessa | 45 g | | | | | 29 kcal | 0,5 g | 6,8 g | 0,5 g | 0 g |
Punasipuli, kuorittu, 100g | 11 g | 0,2 kpl | | | 0,1 dl | 3 kcal | 0,1 g | 0,5 g | 0 g | 0,2 g |
Fetajuustokuutiot öljymarinadissa (Pirkka) | 20 g | | | | | 54 kcal | 3,6 g | 0,4 g | 4,2 g | 0 g |
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso | 18 g | 0,2 kpl | | | | 2,3 kcal | 0,2 g | 0,2 g | 0 g | 0,2 g |
Valkosipulimajoneesi, kavli | 10 g | | | | | 68 kcal | 0,1 g | 0,3 g | 7,5 g | 0 g |
|
| Koko resepti 1 annosta | 236 g | | | | | 452 kcal | 26 g | 14 g | 32 g | 0,4 g |
Ravintosisältö / annos | 236 g | | | | | 452 kcal | 26 g | 14 g | 32 g | 0,4 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 191 kcal | 11 g | 5,8 g | 14 g | 0,2 g |
Kun olet levittänyt pizzakastikkeen kaulitun pizzataikinan päälle;
1. Levitä juustoraaste.
2. Puolet punasipulista.
3. Pyörittele cheddar-juustosta pieniä
juustopalloja ja asettele ne pizzan
päälle.
4. Seuraavaksi lisää ananaspalat ja
persikat(esim.
pieninä kuutioina,
ohuina suikaleina/viipaleina..).
5. Levitä aura murusina sekä
fetakuutiot.
HUOM! Jos haluat aurasta "hienoa
murua/hileitä" niin pakasta auraa
n 1h ja raasta sitten raastimella.
6. Levitä loput punasipulista.
7. Levitä mozzarella viimeiseksi.
HUOM! Jos haluat kotona tehdystä
pizzasta yhtä hyvää kuin
pizzeriassa on kaiken a ja o;
kastike ja varsinkin
valkosipuli kastikkeessa
(katso ohjeeni"pizzakastike"
,
juustoraaste heti kastikkeen päälle
ja jos uunisi on normaali uuni niin
pizza täytettynä suoraan puhtaalle
kuivalle pellille (jos et omista pizza-
kiveä) ja paistumaan suoraan
uunin pohjalle tai alimmaiselle
tasolle.
Älä kuitenkaan laita
lämmitystä alatasoon vaan ihan
norm kauttaaltaan lämpö.
N 200
astetta ja n 10-15 min. Kun reunat
ovat kypsyneet (naputa hieman
sormella, hieman kovettuneet
reunat, HUOM! ei välttämättä väriä
ottaneen näköiset) voit ottaa
pizzan ulos uunista ja nauttia
suurella mielihyvällä!