Kaalilaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali850 g    179 kcal10 g29 g1,7 g18 g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 650 g    1479 kcal124 g0 g111 g0 g
Vesi150 g 30 tl10 rl1,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lihaliemijauhe/tiiviste vähäsuolainen 11 g 2,8 tl1 rl0,2 dl23 kcal3,3 g0,7 g0,8 g0,1 g
Sipulikuutio eldorado (pakaste), 200g100 g    12 kcal1,5 g1,5 g0 g0 g
Vispikerma vähälaktoosinen (Rainbow), annos 200g200 g    680 kcal4 g6 g72 g0 g
Kananmuna kuoreton 110 g2 kpl   157 kcal14 g0,3 g11 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2071 g    2531 kcal156 g37 g196 g18 g
Ravintosisältö / annos518 g    633 kcal39 g9 g49 g4,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    122 kcal7,5 g1,8 g9 g0,9 g
Paista jauheliha ja sipuli.

Mausta suolalla, mauste-, musta- ja valkopippurilla.

Keitä pilkottu kaali kypsäksi suolavedessä.

Liota lihaliemijauhe kuumaan veteen, lisää kerma ja munat.

Sekoita kaikki keskenään ja kypsennä 200 asteessa reilu tunti.