Broileria tuorejuustolla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin nahaton rintafilee1000 g    1030 kcal231 g0 g15 g0 g
Creme Bonjour 15% valkosipuli150 g    270 kcal10 g5,7 g23 g0 g
Purjosipuli 50 g1/4 kpl   11 kcal0,9 g1,2 g0,1 g1,1 g
Soijakastike 90 g 15 tl5 rl3/4 dl54 kcal4,7 g8,6 g0,1 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton75 g    16 kcal0,2 g1,2 g0 g0,1 g
Suola, annos 3g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1375 g    1382 kcal247 g17 g38 g1,2 g
Ravintosisältö / annos138 g    139 kcal25 g1,7 g3,8 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    100 kcal18 g1,2 g2,7 g0,1 g
Fileet uunivuoan pohjalle, päälle creme bonjour, silputtu purjo ja tomaattisiivut.

Päälle vielä soijakastike ja sitruunamehu, ripaus suolaa.

Uunissa noin 225 C 45 min.