Karppaajan juustokakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g200 g    1200 kcal42 g13 g108 g0 g
Pirkka mainio juokseva rasvaseos (Pirkka), annos 500g100 g    714 kcal0 g0,2 g80 g0 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g5 g    18 kcal0,2 g4 g0,2 g0 g
Philadelphia tuorejuusto 200g400 g    1020 kcal24 g13 g96 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Canderel makeutusjauhe15 g    58 kcal0,4 g14 g0 g0 g
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio400 g    560 kcal11 g26 g48 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1340 g    3884 kcal105 g71 g354 g0 g
Ravintosisältö / annos134 g    388 kcal10 g7,1 g35 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    290 kcal7,8 g5,3 g26 g0 g
Sekoita mantelijauhe, kaneli ja juokseva rasvaseos massaksi ja levitä piirakkavuokaan (n. 28cm).

Laita jääkaapiin n. 5min.

Sekoita tuorejuusto letkeäksi ja lisää munat yksitellen joukkoon.

Kun seos on tasaista, lisää makeutusjauhe ja raasta mausteeksi appelsiinin tai sitruunankuorta (n. 2kpl:n kuoret), lopuksi lisää joukkoon smetana tai creme fraiche ja sekoita seos tasaiseksi.

Kaada seos pohjan päälle ja laita uuniin n. 170astetta ja n. 1h. Jos kakku meinaa tummua liikaa, lisää loppuvaiheessa foliota vuuan päälle.

Nauti, nam!!