Mustikkavispipuuro

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Pakastemustikka (Crop´s), annos 100g400 g    156 kcal2,8 g36 g0 g10 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,5 rl1/2 dl173 kcal0 g43 g0 g0 g
Speltti mannasuurimo (Sunspelt), annos 100g200 g    764 kcal30 g150 g6 g16 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1648 g    1093 kcal33 g229 g6 g27 g
Ravintosisältö / annos206 g    137 kcal4,1 g29 g0,8 g3,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal2 g14 g0,4 g1,6 g
Kiehauta vesi ja mustikat sekä sokeri.

Lisää kiehuvaan veteen mannasuurimot ja keitä koko ajan sekoittaen 2-5 minuuttia.

Lisää suola ja anna hautua 3 minuuttia.

Laita kattila kylmään vesihauteeseen ja vatkaa jäähtynyttä puuroa muutama minuutti, kunnes puuro on kuohkeaa.