Vinopipari / Kulmapipari

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi suolaton 250 g 50 tl18 rl2,6 dl1814 kcal3 g1 g203 g0 g
Sokeri 170 g57 kpl43 tl14 rl2 dl690 kcal0 g170 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 293 g  29 rl4,5 dl1004 kcal30 g205 g3,5 g10 g
Siirappi 40 g 5,7 tl2 rl0,3 dl121 kcal0 g30 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
60 annosta
753 g    3628 kcal33 g405 g207 g10 g
Ravintosisältö / annos13 g    63 kcal0,6 g7 g3,6 g0,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    482 kcal4,4 g54 g27 g1,4 g
Vatkaa sokeri ja voi. Sekoita jauhot ja 2 tl sooda keskenään.

Sekoita siirappi ja jauhot voisokerin kanssa.

Muotoile taikinasta 6 pötköä, asettele ne kahdelle pellille vierekkäin.

Paista uunissa 200 astessa n. 8-10 min, kunnes väri on piparinruskea.

Paina esim.

veitsellä vinoja pipareita.

Tarjoile kylmän maidon kanssa!