TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)250 g    693 kcal28 g128 g7,2 g7 g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)400 g    1116 kcal72 g0 g92 g0 g
Jauhelihamauste, annos 15g15 g    0,5 kcal0 g0,2 g0,2 g0 g
Porkkana 54 g0,8 kpl   18 kcal0,3 g3 g0,1 g1,4 g
Sipuli (kuorittu)36 g0,7 kpl  0,4 dl10 kcal0,5 g1,7 g0,1 g0,6 g
Luumutomaatti pirkka, 83g69 g    14 kcal0,4 g2,6 g0,2 g4,1 g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%109 g    251 kcal32 g2,7 g13 g0 g
Ruokakerma, Pirkka 10%200 g    240 kcal5,8 g9 g20 g0 g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1148 g    2476 kcal138 g147 g148 g13 g
Ravintosisältö / annos191 g    412 kcal23 g24 g25 g2,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    216 kcal12 g13 g13 g1,1 g
1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.