Lihapullat perinteisessä jauhokastikkeessa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananpojan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g400 g    560 kcal76 g0 g28 g0 g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Sipuli (kuorittu)140 g2,6 kpl  1,6 dl38 kcal1,8 g6,7 g0,3 g2,4 g
Pansuola (Oriola oy), annos 5g10 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi80 g 16 tl5,3 rl0,8 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 2 g 1 tl0,3 rl 5,6 kcal0,2 g0,8 g0,1 g0,5 g
Persilja 24 g  12 rl 6,6 kcal0,3 g0,3 g0 g1,9 g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)130 g    181 kcal14 g0,5 g14 g0 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu, Pirkka20 g    176 kcal0 g0 g20 g0 g
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Korppujauhe - Gluteeniton (Moilas), annos 100g60 g    121 kcal1,1 g25 g1,7 g1,3 g
Vehnäjauho (Sunnuntai), annos 65g30 g    105 kcal3,6 g21 g0,6 g0,9 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
7 annosta
1696 g    1873 kcal177 g55 g104 g7 g
Ravintosisältö / annos242 g    267 kcal25 g7,8 g15 g1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal10 g3,2 g6,1 g0,4 g
Lihapullat paistettuna öljyssä laitetaan uuniin kypsymään 30-40 min. kastikkeen kera.