Fetasardiinit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 14 g 2,7 tl1 rl0,2 dl119 kcal0 g0 g14 g0 g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g40 g    11 kcal0,5 g1,9 g0 g0,7 g
Valkosipuli 7 g1,8 kpl   7,6 kcal0,6 g1,1 g0 g0,1 g
Pirkka luomu tomaattimurska500 g    150 kcal7 g33 g2,5 g0 g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g90 g    198 kcal21 g0,9 g13 g0 g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 100 g   1,7 dl227 kcal14 g1,7 g18 g0 g
Sitruunamehu, laimentamaton20 g    4,2 kcal0,1 g0,3 g0 g0 g
Spagetti 70 g   1,2 dl229 kcal7,1 g47 g0,8 g2,3 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
841 g    946 kcal50 g85 g47 g3,1 g
Ravintosisältö / annos420 g    473 kcal25 g42 g24 g1,5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal5,9 g10 g5,6 g0,4 g
Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.