Kaalipata (soijalla)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijarouhe, vaalea 140 g 70 tl28 rl4 dl538 kcal54 g65 g3,2 g14 g
Kaali, valkokaali650 g    137 kcal7,8 g22 g1,3 g14 g
Sipuli (käsittelemätön)210 g    57 kcal2,7 g10 g0,4 g3,6 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Vesi1200 g 240 tl80 rl12 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
2330 g    769 kcal65 g105 g5,2 g35 g
Ravintosisältö / annos583 g    192 kcal16 g26 g1,3 g8,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    33 kcal2,8 g4,5 g0,2 g1,5 g
140 g soijarouhetta
1 pienehkö varhaiskaali
2 porkkanaa
3 sipulia
1 L vettä
mausteita maun mukaan, esim.

suolaa, maustepippuria ja meiramia

Turvota soijarouhe kiehuvassa vedessä.

Lisää paloitellut sipuli ja porkkanat, kuullota hetki.

Lisää paloiteltu kaali ja noin 2 dl vettä, laita kansi padan päälle ja hauduta kauan, siis ainakin tunti, mutta mitä pidempään sen parempaa.

Lisää tarvittaessa vettä.

Mausta ja herkuttele.