Punainen linssikeitto (zone)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 650 g 130 tl43 rl6,5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Linssi, punainen, Go Green120 g    390 kcal29 g59 g1,2 g14 g
Punasipuli, kuorittu, 100g60 g1,1 kpl  2/3 dl16 kcal0,8 g2,9 g0,1 g1 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Paprikajauhe 2 g 1 tl1/3 rl 6,4 kcal0,3 g0,4 g0,3 g0,7 g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)5 g    5 kcal0,4 g0,9 g0 g0,1 g
Kananmuna, keitetty 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g250 g  17 rl2,5 dl88 kcal4 g17 g0,3 g3,5 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1322 g    874 kcal63 g83 g30 g20 g
Ravintosisältö / annos331 g    219 kcal16 g21 g7,4 g5 g
Ravintosisältö / 100g100 g    66 kcal4,7 g6,2 g2,2 g1,5 g
Huuhtele linssit ja keitä vedessä 15 minuuttia.

Lisää tomaattimurska, pilkotut punasipulit ja valkosipuli.

Keitä vielä 10 minuuttia.

Mausta paprikajauheella, kasvisfondilla (tarkista suola) ja nauti keitetyn kananmunan kera.