Tomaatti-kesäkurpitsa-aurajuustovuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rypsiöljy 30 g 6 tl2,1 rl1/3 dl265 kcal0 g0 g30 g0 g
Kesäkurpitsa350 g1 kpl   60 kcal1,4 g8,8 g2,1 g2,4 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g600 g4,8 kpl   122 kcal3,6 g23 g1,8 g8,4 g
Aurajuusto170 g    578 kcal34 g0 g49 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1150 g    1025 kcal39 g32 g83 g11 g
Ravintosisältö / annos192 g    171 kcal6,5 g5,3 g14 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    89 kcal3,4 g2,7 g7,2 g0,9 g
Voitele vuoka öljyllä.

Lado pohjalle n.1 cm paksuiset kesäkurpitsaviipaleet.

Voitele kesäkurpitsaviipaloiden pinta ja ripottele päälle sitruunapippuria.

Lado sitten kesäkurpitsojen päälle n.1 cm paksuiset tomaattiviipaleet.

Ripottele päälle paketillinen aurajuustoa.

Paista 170-200 asteisessa uunissa 30-40 min. Syö sellaisenaan leivän kanssa tai riisin kanssa tai käytä lisäkkeenä.