Unkarilainen vihannespata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Naudanliha250 g    383 kcal48 g0 g21 g0 g
Lanttu 250 g    72 kcal2,5 g12 g0,8 g4,5 g
Palsternakka 150 g1 kpl   95 kcal0,8 g18 g0,6 g6,8 g
Porkkana, keskikokoinen 65g325 g5 kpl   91 kcal2 g19 g0,7 g8,1 g
Tomaattimurska, 1 prk200 g  13 rl2 dl54 kcal1,2 g11 g0,4 g2,8 g
Sipuli 250 g4,6 kpl  2,8 dl76 kcal3,1 g12 g0,5 g4,3 g
Valkosipuli 60 g15 kpl   65 kcal4,7 g10 g0,4 g1,3 g
Rypsiöljy 25 g 5 tl1,8 rl0,3 dl221 kcal0 g0 g25 g0 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26 g    68 kcal2,6 g2,6 g5,2 g0,4 g
Vehnäjauho puolikarkea 20 g  2 rl0,3 dl69 kcal2 g14 g0,2 g0,7 g
Naudanliha63 g    96 kcal12 g0 g5,3 g0 g
Lanttu 63 g    18 kcal0,6 g2,9 g0,2 g1,1 g
Palsternakka 38 g1/4 kpl   24 kcal0,2 g4,4 g0,2 g1,7 g
Porkkana, keskikokoinen 65g81 g1,3 kpl   23 kcal0,5 g4,8 g0,2 g2 g
Tomaattimurska, 1 prk50 g  3,3 rl1/2 dl13 kcal0,3 g2,7 g0,1 g0,7 g
Sipuli 63 g1,1 kpl  0,7 dl19 kcal0,8 g3 g0,1 g1,1 g
Valkosipuli 15 g3,8 kpl   16 kcal1,2 g2,4 g0,1 g0,3 g
Rypsiöljy 6.3 g 1,3 tl0,5 rl0,1 dl56 kcal0 g0 g6,3 g0 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow6.5 g    17 kcal0,7 g0,7 g1,3 g0,1 g
Vehnäjauho puolikarkea 5 g  1/2 rl0,1 dl17 kcal0,5 g3,5 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1945 g    1492 kcal84 g122 g69 g36 g
Ravintosisältö / annos486 g    373 kcal21 g30 g17 g9 g
Ravintosisältö / 100g100 g    77 kcal4,3 g6,3 g3,5 g1,9 g
Kuumenna öljy, ruskista osa murskatuista valkosipuleista yhdessä lihan kanssa valurautapadassa.

Ripottele vehnäjauhoja ja jatka ruskistamista.

Lisää pilkotut vihannekset, noin kahden sentin palasina.

Lisää tomaattimurska ja loput valkosipulinkynnet.

Kasvisliemikuutiot ja vettä, että kaikki peittyvät.

Mausta ruokalusikalla paprikajauhetta( kukkura) ja mustapippurilla.

Pane uuniin 120 astetta ja lähde vaikka hiihtämään.

Tule kolmen tunnin päästä syömään.

Muuta lisuketta ei tarvita, ehkä sipulitomaattisalaattia.