Hapankaalikeitto (Luomu Naudanliha)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Naudanliha keskiarvo 500 g    764 kcal97 g0 g42 g0 g
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Peruna, keskikokoinen 60g300 g4,3 kpl   180 kcal4,5 g39 g0,3 g2,7 g
Hapankaali (Rasilainen)250 g    45 kcal4,5 g4,5 g0,8 g5 g
Suola, annos 3g15 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Smetana15 g    59 kcal0,3 g0,3 g6,3 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1310 g    1110 kcal108 g56 g50 g13 g
Ravintosisältö / annos131 g    111 kcal11 g5,6 g5 g1,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    85 kcal8,2 g4,3 g3,8 g1 g
500 g Naudanlihaa

2 Porkkanaa

2 Sipulia

5 Perunaa

250 g Hapankaali

Tomaattipyree

Suolaa ja pippuria maun mukaan

Keitä Liha 1 Tunnin
Paloittele vihannekset
ja heitä kattilaan keitä 15 minuuttia tai niin kauan kunnes peruna on valmis

Syö smetanan kera