Marokkolainen kanapata (zone)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broileri, rintafilee, nahaton 150 g    161 kcal35 g0 g2,3 g0 g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 120 g  12 rl2 dl160 kcal10 g21 g2,4 g6 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Aprikoosi, keskiarvo, kivetön 180 g5,1 kpl   96 kcal1,9 g19 g0,2 g3,4 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Juustokumina jeera (), annos 6g6 g    21 kcal1,1 g2,7 g1,3 g0,6 g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2 g    7,3 kcal0,1 g1,6 g0,1 g0 g
Curryjauhe (-), annos 5g5 g    16 kcal0,5 g2,5 g0,5 g0,5 g
Valkosipuli 10 g2,5 kpl   11 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Ruokakerma 5%, Valio200 g    130 kcal3 g8,4 g10 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
681 g    646 kcal52 g57 g22 g11 g
Ravintosisältö / annos341 g    324 kcal26 g29 g11 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal7,7 g8,4 g3,2 g1,6 g
Kuumenna öljy pannulla ja paista broileri palasina tai suikaleina.

Lisää currya, kanelia ja juustokuminaa maun mukaan (mulla 1rkl, 1tl ja 2 tl) ja 4 valkosipulinkynttä murskattuna ja suola maun mukaan (mulla 1 tl). Lisää säilyke-/keitetyt kikherneet valutettuina ja pyörittele kunnes ovat lämmenneet.

Lisää aprikoosi palasina.

Hauduta hetki ruokakermassa ja nauti! Ei-zonaajille voi lisätä vaikka riisiä lautaselle, mutta tämä on tarkoitettu syötäväksi pelkiltään ateriana.