Kolmen riisin risotto

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Punainen riisi, luomu (Makrobios), annos 50g50 g    160 kcal4,3 g34 g0,8 g3,5 g
Musta riisi luomu (Makrobios), annos 100g50 g    181 kcal3,8 g38 g1,2 g1,7 g
Basmatiriisiä Himalajalta luomu reilunkaupan75 g    263 kcal6,3 g57 g0,1 g0,8 g
Kasvisfondi fond "du chef" (Knorr), annos 28g28 g    34 kcal0,7 g1,7 g2,5 g0,4 g
Sipuli (kuorittu)120 g2,2 kpl  1,3 dl32 kcal1,6 g5,8 g0,2 g2 g
Valkoviini kuiva 175 g 35 tl12 rl1,8 dl120 kcal0,5 g1,1 g0 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 5 g 1 tl0,4 rl0,1 dl44 kcal0 g0 g5 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1003 g    833 kcal17 g138 g10 g8,4 g
Ravintosisältö / annos251 g    208 kcal4,3 g34 g2,5 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    83 kcal1,7 g14 g1 g0,8 g
Kuullota huuhdottua riisiä öljytilkassa.

Lisää silputtu sipuli ja hauduta hetkinen.

Lisää vettä ja valkoviiniä pari desiä kerrallaan sitä mukaa kun riisi imee sitä.

Ekaan vesierään lisää myös kasvisfondi.

Anna poreilla kypsäksi, n. 40 minuuttia.