Gluteeniton porkkanaleipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi500 g 100 tl33 rl5 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g8 g0,2 kpl   0 kcal0 g0 g0 g0 g
Rypsiöljy 45 g 9 tl3,2 rl1/2 dl398 kcal0 g0 g45 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g50 g    175 kcal6,5 g35 g0,7 g2,7 g
Tattarijauho, Vijatuote40 g    140 kcal5,2 g28 g0,6 g2,1 g
Kaurahiutale 80 g  13 rl2 dl299 kcal12 g46 g5,8 g8 g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g260 g    884 kcal5,2 g203 g4,4 g18 g
Porkkana 70 g1,1 kpl   23 kcal0,4 g3,9 g0,1 g1,8 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1058 g    1919 kcal29 g315 g57 g33 g
Ravintosisältö / annos106 g    192 kcal2,9 g32 g5,7 g3,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    181 kcal2,7 g30 g5,3 g3,1 g
Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)