Kukkakaalicouscous

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kukkakaali 316 g0,5 kpl  7,9 dl76 kcal5,7 g7 g0,9 g7,3 g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g40 g    11 kcal0,5 g1,9 g0 g0,7 g
Valkosipuli 9 g2,3 kpl   10 kcal0,7 g1,5 g0,1 g0,2 g
Sokeriherne sugar snaps (Apetit)88 g    26 kcal2,9 g3,2 g0,3 g0 g
Tomaatti 90 g0,7 kpl   21 kcal0,5 g3,1 g0,3 g1,3 g
Oliiviöljy 7 g 1,4 tl1/2 rl0,1 dl62 kcal0 g0 g7 g0 g
Kuohuviini, kuiva (Ballet), annos 750g200 g    140 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
750 g    345 kcal10 g17 g8,6 g10 g
Ravintosisältö / annos750 g    345 kcal10 g17 g8,6 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    46 kcal1,4 g2,2 g1,1 g1,3 g
Paloittele kukkakaali reilun kokoisiksi paloiksi.

Hienonna shalotti ja valkosipuli.

Poista tomaatista siemenet ja leikkaa liha kuutioiksi.

Freesaa oliiviöljyssä sipuli ja valkosipuli.

Lisää kukkakaalit ja hauduta hetki.

Lisää valkoviini ja sen verran sahramia, että liemi muuttuu kirkkaan keltaiseksi.

Hauduta niin kauan, että kukkakaalit ovat vielä keskeltä napakoita ja laita kaali sekä sipulit kutteriin.

Jauha kunnes rakenne muuttuu couscousmaiseksi.

Lisää tomaattikuutiot ja sokeriherneet, mausta suolalla, pippurilla sekä sitruunanmehulla.