Lihaisa kaalilaatikko (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1500 g    317 kcal18 g51 g3 g32 g
Lihaliemi laimennettu 100 g 20 tl6,7 rl1 dl19 kcal0 g3 g0,6 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 600 g    1329 kcal105 g0 g102 g0 g
Intiaanisokeri (Bolivia), annos 10g30 g    105 kcal0,5 g27 g0 g0 g
Voi 70 g 14 tl5 rl0,7 dl508 kcal0,8 g0,3 g57 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
2300 g    2277 kcal124 g81 g163 g32 g
Ravintosisältö / annos383 g    379 kcal21 g13 g27 g5,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    99 kcal5,4 g3,5 g7,1 g1,4 g
Leikkaa kaali suikaleiksi ja ruskista pienissä erissä voissa ja kaada kattilaan.

Mausta suolalla, valkopippurilla (ja intiaanisokerilla jos kaipaat pehmeyttä ja makeutta).

Lisää neste ruskistetun kaalin joukkoon ja hauduta hiljalleen puolen tunnin ajan.

Paista jauheliha.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Lado voideltuun vuokaan vuorotellen kaalisilppua ja jauhelihaa, alimmaksi ja ylimmäksi kaalia.

Paista laatikkoa ilman kantta noin 200 asteisessa uunissa tunnin ajan.