Broileri-salsa-makaronivuoka

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Broilerin rintafilee (paistettu, nahaton), annos 100g480 g    806 kcal133 g0,5 g30 g0 g
Papu, ohut vihreä, pirkka170 g    46 kcal3,2 g7,1 g0,3 g4,1 g
Grillatut vihannekset, Pirkka, 450g pussi124 g    74 kcal1,6 g4 g5,5 g0 g
Makaroni, tumma, keitetty, suolaa 526 g   8,8 dl558 kcal21 g102 g4,7 g9 g
Kreikkalainen jogurtti (Eridanous), annos 100g300 g    378 kcal15 g8,4 g32 g0 g
Salsa medium (Rainbow)282 g    71 kcal3,1 g12 g0,6 g4,2 g
Vehnäjauho puolikarkea 10 g  1 rl0,2 dl34 kcal1 g7 g0,1 g0,4 g
Arkijuusto, Valio [330kcal]75 g9 kpl   248 kcal20 g0 g18 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
1967 g    2215 kcal198 g141 g91 g18 g
Ravintosisältö / annos393 g    443 kcal40 g28 g18 g3,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    113 kcal10 g7,2 g4,6 g0,9 g
Keitä makaroni ja suikaloi + paista broilerin rintafileet öljyssä kurkuman ja curryn kera.

Mausta kypsät fileet vielä suolalla ja pippurilla.

Laita vuokaan pavut ja grillatut vihannekset, kanat sekä makaronit.

Sekoita jugurtin sekaan jauhot (suurustamaan) sekä salsa ja sekoita joukkoon.

Päälle vielä juustoa ja uuniin n 20min 200 asteessa.