Liha-juurespata

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Lanttu 380 g    110 kcal3,8 g18 g1,1 g6,8 g
Bataatti, kuorittu 450 g3,5 kpl   364 kcal7,1 g76 g0,2 g14 g
Palsternakka 120 g0,8 kpl   76 kcal0,6 g14 g0,5 g5,4 g
Purjosipuli 120 g0,6 kpl   28 kcal2,2 g2,9 g0,2 g2,5 g
Sipuli (kuorittu)180 g3,3 kpl  2 dl49 kcal2,3 g8,6 g0,4 g3,1 g
Herkkusieni 450 g30 kpl  15 dl72 kcal10 g1,4 g1,5 g6,8 g
Karjalanpaisti atria 700g700 g    1120 kcal133 g0 g64 g0 g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala22 g    62 kcal4,4 g1,1 g4,4 g0 g
Vesi, vesijohtovesi 2000 g 400 tl133 rl20 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
4422 g    1879 kcal163 g121 g73 g38 g
Ravintosisältö / annos553 g    235 kcal20 g15 g9 g4,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    43 kcal3,7 g2,7 g1,6 g0,9 g
Ota lihan pintaan nopeasti väri ja mausta suolalla ja pippurilla.

Pilko muut ainekset ja laita uunivuokaan sieniä lukuunottamatta.

Kaada ruskistettu liha päälle.

Kaada vesi päälle ja mausta lihaliemikuutiolla.

Hauduta 200-asteisessa uunissa noin kaksi tuntia.

Lisää sienet joukkoon viimeisen puolen tunnin aikana.