Punajuuri-parsa-riisi-kalkkunajauheliha-laatikko, gluteeniton ja maidoton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kalkkunajauheliha, raaka400 g    548 kcal88 g7,6 g24 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu170 g2,8 kpl   214 kcal19 g0,5 g15 g0 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15 g    135 kcal0 g0 g15 g0 g
Rice Dream, riisimaito600 g    282 kcal0,6 g56 g6 g0,6 g
Täysjyväriisi. Risella.220 g    770 kcal15 g156 g7,3 g13 g
Parsakaali, tuore, 257g245 g    74 kcal11 g4,9 g0,7 g3,9 g
Punajuuri keitetty, annos 100g245 g    103 kcal0 g23 g0,2 g6,1 g
Maissi (pakastettu) (Apetit), annos 100g200 g    248 kcal6 g51 g1,2 g0 g
Sipuli (kuorittu)200 g3,6 kpl  2,2 dl54 kcal2,6 g10 g0,4 g3,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
5 annosta
2295 g    2428 kcal143 g309 g70 g27 g
Ravintosisältö / annos459 g    486 kcal29 g62 g14 g5,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    106 kcal6,2 g13 g3,1 g1,2 g
Punajuuria keitettyjä suikaleina, parsakaali kilkottuna, pussillinen pakaste maissia sekoitetaan keskenään.

Vuoan pohja öljytään ja ensin laitetaan riisi ja kevyesti kuullotettu sipuli+jauheliha mitkä sekoitetaan sitten kasvissekoitus.

Päälle kaadetaan sekoitettu munamaito ja suola+ pippuri (yrttejä).

Uuniin 220 ast n 50 min. Puolessa välissä kansi päälle.