Jauheliha-maissi-kesäkurpitsapaistos

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 350 g   4,7 dl1122 kcal94 g0 g84 g0 g
Maissi jyvät 400 g    575 kcal11 g102 g10 g15 g
Kesäkurpitsa150 g0,4 kpl   26 kcal0,6 g3,8 g0,9 g1 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75 g    210 kcal14 g0 g17 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
975 g    1932 kcal120 g106 g111 g16 g
Ravintosisältö / annos325 g    644 kcal40 g35 g37 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    198 kcal12 g11 g11 g1,6 g
Ruskistetaan jauheliha ja maustetaan maun mukaan.

Sekoitetaan pakastemaissit, kuutioitu kesäkurpitsa ja koskenlaskija-juusto keskenään
Laitetaan uunivuoan pohjalle ensin kerros jauhelihaa, siihen päälle maissiseosta, taas jauhelihaa, ja päälimäiseksi kerrokseksi maissi-kesäkurpitsaseosta.

Paistetaan uunissa parikymmentä minuuttia 200 asteessa.