Jauhelihapuustit

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Maito, Kevyt250 g 50 tl17 rl2,5 dl115 kcal8 g12 g3,8 g0 g
Kuivahiiva, annos 11g11 g    40 kcal5 g4,4 g0,7 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 520 g  52 rl8 dl1784 kcal53 g364 g6,2 g18 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 200 g 40 tl14 rl2,1 dl1421 kcal1,5 g0,8 g160 g0 g
Jauheliha, sika-nauta 400 g    886 kcal70 g0 g68 g0 g
Paprika punainen 120 g0,7 kpl   35 kcal1,1 g5,4 g0,5 g2,3 g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g150 g    420 kcal29 g0 g33 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1706 g    4779 kcal174 g387 g278 g21 g
Ravintosisältö / annos171 g    479 kcal17 g39 g28 g2,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    280 kcal10 g23 g16 g1,2 g
Tee kuten pullataikina.

Anna kohota, valmista sillä aikaa täyte.

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla.

Pilko paprika pieniksi kuutioiksi.

Sekoita jauheliha ja paprikakuutiot tuorejuustoon.

Vaivaa taikinaa hetki pöydällä.

Kauli se levyksi, oisko 50cmx50cm? Levitä täyte ja ripottele myös juustoraaste.

Kääri rullalle kuten kääretorttu ja leikkaa n.1,5 cm levyisiksi paloiksi.

Laita pellille leikkuupinta ylöspäin, anna hetki kohota liinan alla, voitele kananmunalla ja paista 225 asteeessa 10-15 minuuttia.