Lihamureke (karppi)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)100 g1,8 kpl  1,1 dl27 kcal1,3 g4,8 g0,2 g1,7 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600 g    996 kcal114 g0 g60 g0 g
Kermaviili, rasvaa 10-12% 200 g 40 tl13 rl2 dl265 kcal5,3 g6,4 g24 g0 g
Kananmuna kuorineen punnittu68 g1,1 kpl   86 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Tomaattipyree, Pirkka30 g    25 kcal1 g5,7 g0,3 g0,3 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Mustapippuri 5 g 2,5 tl0,7 rl 14 kcal0,5 g1,9 g0,2 g1,3 g
Kaurahiutale 40 g  6,7 rl1 dl150 kcal5,8 g23 g2,9 g4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1048 g    1562 kcal135 g42 g94 g7,3 g
Ravintosisältö / annos262 g    390 kcal34 g10 g23 g1,8 g
Ravintosisältö / 100g100 g    149 kcal13 g4 g8,9 g0,7 g
Silppua sipuli ja sekoita jauhelihaan.

Lisää kermaviili, kaurahiutaleet, kananmuna ja tomaattipyree.

Sekoita tasaiseksi, mausta suolalla ja pippurilla.

Laita murekemassa uuninkestävään vuokaan ja paista 225 asteisessa uunissa 50 minuutin ajan.