Pyttipannu

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 400 g6,7 kpl   305 kcal7,5 g62 g0,8 g4 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Palvikinkku HK 3%40 g    40 kcal7,2 g0,2 g1,2 g0 g
Paprika punainen 50 g0,3 kpl   15 kcal0,5 g2,3 g0,2 g1 g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20 g    180 kcal0 g0 g20 g0 g
Atria kevyt Perhenakki120 g    192 kcal12 g9 g12 g2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
2 annosta
680 g    745 kcal27 g76 g34 g7,9 g
Ravintosisältö / annos340 g    372 kcal14 g38 g17 g4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    110 kcal4 g11 g5 g1,2 g
Esikeitä kiinteä maltoinen peruna ja jäähdytä.

Kuutioi perunat, sipuli ja muut ainekset.

Paista teflonpannulla pienessä määrässä öljyä, mausta pippurilla, suolalla, paprikajauheell
a.Paista päälle kananmuna jos haluat.

Lisäkkeeksi maustekurkkua ja punajuurta.