Broileria pekonilla ja sienillä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton500 g    540 kcal113 g0 g9 g0 g
Pekoni atria250 g    875 kcal38 g0 g75 g0 g
Sieni rouskut, suolattu 160 g   2 dl42 kcal2,5 g3,7 g0,8 g4,6 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g10 g2,5 kpl   10 kcal0,8 g1,6 g0,1 g0,2 g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 50 g 10 tl3,3 rl1/2 dl165 kcal1 g1,5 g18 g0 g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni125 g    163 kcal3,8 g2,5 g16 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1095 g    1795 kcal159 g9 g119 g4,8 g
Ravintosisältö / annos274 g    449 kcal40 g2,3 g30 g1,2 g
Ravintosisältö / 100g100 g    164 kcal14 g0,8 g11 g0,4 g
Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.