Puolukka-rahkapiirakka karppi gluteeniton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Manteli 120 g  12 rl1,7 dl739 kcal29 g7,9 g65 g8,6 g
Hasselpähkinä 90 g90 kpl 9 rl1,4 dl580 kcal13 g3,1 g55 g16 g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 5 g 5 tl  20 kcal0,2 g4,9 g0 g0 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Voi 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl725 kcal1,2 g0,4 g81 g0 g
Leivontamargariini 80%, pirkka/rainbow/eldorado 100 g 20 tl7,1 rl1,1 dl710 kcal0,8 g0,4 g80 g0 g
Kananmuna kuoreton 50 g0,9 kpl   71 kcal6,3 g0,2 g5,1 g0 g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 120 g 24 tl8 rl 36 kcal3,5 g4,3 g0,1 g0 g
Puolukka 334 g  28 rl5,6 dl130 kcal1,5 g23 g1,7 g8,7 g
Kananmuna kuoreton 165 g3 kpl   235 kcal21 g0,5 g17 g0 g
Makeutusaine aspartaami, jauhe 1 g 1 tl  4,1 kcal0 g1 g0 g0 g
Kerma, kahvikerma, kevyt, rasvaa 10 % , vähälaktoosinen 250 g 50 tl17 rl2,5 dl300 kcal7,8 g11 g25 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1350 g    3578 kcal84 g62 g330 g33 g
Ravintosisältö / annos169 g    448 kcal11 g7,8 g41 g4,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    265 kcal6,2 g4,6 g24 g2,5 g
Sulata voi ja margariini.

Lisää piimä ja muna.

sekoita kuivat aineet.

Lisää rasvaseos kuiviin aineisiin ja kaada voidellulle ja kookoshiutalein "jauhotetulle" piirakkavuoalle.

Paita pohjaa 10min/200 asteessa.

Valmista täyte, sekoita jugu ja munat + lisää ripaus Steviajauhetta.

Kaada sitten puolukat piirakkapohjan päälle ja sen jälkeen juguseos.

Paista vielä 200 asteessa n. 30-40 min.