Mustikka-gojimarja-tattari -piirakka, maidoton, gluteeniton

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu180 g3 kpl   227 kcal20 g0,5 g16 g0 g
Sokeri 200 g67 kpl50 tl17 rl2,4 dl812 kcal0 g200 g0 g0 g
Becel juokseva kasviöljyvalmiste200 g    1480 kcal0 g0 g164 g0 g
Tattarihiutale (Myllyn paras), annos 40g60 g    204 kcal7,8 g41 g1 g3,2 g
Tattarijauho, Myllynparas400 g    1360 kcal52 g270 g6,8 g21 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8 g    32 kcal0 g7,9 g0 g0 g
Leivinjauhe 15 g 3 tl1 rl 26 kcal0,8 g5,7 g0 g0,1 g
Rice Dream, riisimaito100 g    47 kcal0,1 g9 g1 g0,1 g
Mustikka, pakaste (Pirkka), annos 200g225 g    77 kcal1,1 g14 g1,4 g7,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1388 g    4265 kcal82 g548 g190 g32 g
Ravintosisältö / annos116 g    356 kcal6,8 g46 g16 g2,7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    307 kcal5,9 g39 g14 g2,3 g
Sekoita munat ja margariini keskenään.

Lisää keskenään sekoitetut kuivat aineet joukkoon ja maito.

Lopuksi jäiset mustikat varovasti sekoittaen.

Paista 175°C 45min.

Vaihtoehtona voit laittaa hetken liotettuja gojimarjoja, vaikka ligöörissä ym. Myös kaneli sopii hyvin mausteeksi.

Perustaikinaan voi kokeilla vaikka mitä makuja.

On kuitenkin tois hyvää gluteenitonta ja maidotonta herkkua