Aurasilakat

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Silakkafilee 1250 g63 kpl   1796 kcal200 g0 g111 g0 g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g250 g    275 kcal5,8 g7,8 g25 g0 g
Tilli, tuore 60 g  20 rl 18 kcal2,2 g0,5 g0,5 g1,3 g
Aurajuusto150 g    510 kcal30 g0 g44 g0 g
Sinappi, Dijon, 1 tl32 g 6,4 tl2 rl0,3 dl45 kcal1,5 g2,9 g3 g0 g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g4 g    6,8 kcal0,3 g1,3 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
1746 g    2651 kcal240 g13 g183 g1,3 g
Ravintosisältö / annos175 g    266 kcal24 g1,3 g18 g0,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    152 kcal14 g0,7 g10 g0,1 g
Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.