Karppileipä hiivalla, ilman juustoa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Vesi400 g 80 tl27 rl4 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Fiberhusk (Lindroos), annos 10g20 g    2 kcal0,3 g0 g0,1 g17 g
Suola, annos 3g3 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kuivahiiva, annos 11g11 g    40 kcal5 g4,4 g0,7 g0 g
Fibrex sokerijuurikaskuitu hiutale30 g    18 kcal3 g1,5 g0,1 g22 g
Manteli, jauhettu, n. 1dl140 g    843 kcal34 g9 g76 g10 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
604 g    902 kcal42 g15 g77 g49 g
Ravintosisältö / annos76 g    114 kcal5,3 g1,9 g10 g6,1 g
Ravintosisältö / 100g100 g    149 kcal7 g2,5 g13 g8,1 g
Vatkaa vispilällä veden sekaan Fiber husk, suola ja kuivahiiva.

Anna turvota väh. 10 min.
lisää muut aineet ja vaivaa koneella taikinaksi.

Anna kohota.

Tee pyöreä leipä ja anna vielä kohota uunin lämpiämisen ajan.

Paista 200* kolmisen varttia tai kunnes tuntuu kypsältä pohjaan kopauttaessa (ontto ääni).