Juustoinen karppilihapulla

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 700 g   9 dl2244 kcal187 g0 g168 g0 g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]140 g    473 kcal17 g0 g52 g0 g
Kananmuna kuoreton 55 g1 kpl   79 kcal6,9 g0,2 g5,6 g0 g
Sulatejuusto, 9 %, Olympia100 g    150 kcal17 g0 g9 g0 g
Juusto, mozzarella 60 g    156 kcal11 g0 g12 g0 g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g20 g5 kpl   21 kcal1,6 g3,3 g0,1 g0,4 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1075 g    3122 kcal241 g3,5 g246 g0,4 g
Ravintosisältö / annos134 g    389 kcal30 g0,4 g31 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    290 kcal22 g0,3 g23 g0 g
Pilko pekoni pieneksi, sekoita aineet keskenään.

Mausta mustapippurilla ja basilikalla.