Rijkardon toinen jauheliha kastike

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g400 g    680 kcal80 g0 g40 g0 g
Flora ruoka kevyt & paksu250 g    150 kcal2,5 g11 g10 g0 g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)500 g  33 rl5 dl200 kcal5,5 g36 g2,5 g7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
1150 g    1030 kcal88 g47 g53 g7 g
Ravintosisältö / annos1150 g    1030 kcal88 g47 g53 g7 g
Ravintosisältö / 100g100 g    90 kcal7,7 g4,1 g4,6 g0,6 g
1. Pilko tomaatit ja poisto niiden sisällys.

2. Lisää tomaattejen joukkoon oliiviöljyä 10g.
3. Mausta oman maun mukaan (esim.

pizzamauste, basiliga, oreganoa, valkosipulijauhetta)

4. Mittaa vettä n. 5 dl ja lisää siihen heti kylmiltään n. 3 rkl vehnäjauhoja ja sekoita hyvin (ettei tule ylläreitä tai paakkuja)

5. Jauheliha pannulle ja lihan maustamiseen jauhelihamaustetta.

6. Kun jauheliha on paistunut lisää vesi/vehnäjauho sekoitus sekoita hyvin ja kun on hyvin sekoitettu lisää jos tarve vaatii niin lihaliemikuutio.

syö ja nauti!

sipulia voi myös paistaa ja mutta, kun tein tämän niin ei ollut juuri sipulia damn me! näillä mennään!