Rijkardon toinen jauheliha kastike
Ainekset | Määrä (g) | Määrä (kpl) | Määrä (tl) | Määrä (rl) | Määrä (dl) | Energia | P | H | R | K |
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g | 400 g | | | | | 680 kcal | 80 g | 0 g | 40 g | 0 g |
Flora ruoka kevyt & paksu | 250 g | | | | | 150 kcal | 2,5 g | 11 g | 10 g | 0 g |
Tomaattimurska valkosip. (rainbow) | 500 g | | | 33 rl | 5 dl | 200 kcal | 5,5 g | 36 g | 2,5 g | 7 g |
|
| Koko resepti 1 annosta | 1150 g | | | | | 1030 kcal | 88 g | 47 g | 53 g | 7 g |
Ravintosisältö / annos | 1150 g | | | | | 1030 kcal | 88 g | 47 g | 53 g | 7 g |
Ravintosisältö / 100g | 100 g | | | | | 90 kcal | 7,7 g | 4,1 g | 4,6 g | 0,6 g |
1. Pilko tomaatit ja poisto niiden sisällys.
2. Lisää tomaattejen joukkoon oliiviöljyä 10g.
3. Mausta oman maun mukaan (esim.
pizzamauste, basiliga, oreganoa, valkosipulijauhetta)
4. Mittaa vettä n. 5 dl ja lisää siihen heti kylmiltään n. 3 rkl vehnäjauhoja ja sekoita hyvin (ettei tule ylläreitä tai paakkuja)
5. Jauheliha pannulle ja lihan maustamiseen jauhelihamaustetta.
6. Kun jauheliha on paistunut lisää vesi/vehnäjauho sekoitus sekoita hyvin ja kun on hyvin sekoitettu lisää jos tarve vaatii niin lihaliemikuutio.
syö ja nauti!
sipulia voi myös paistaa ja mutta, kun tein tämän niin ei ollut juuri sipulia damn me! näillä mennään!