Rahkapersikkakakku

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Voi 125 g 25 tl8,9 rl1,3 dl907 kcal1,5 g0,5 g102 g0 g
Sokeri 85 g28 kpl21 tl7,1 rl1 dl345 kcal0 g85 g0 g0 g
Kananmuna, omega, 1 kpl13 g    17 kcal1,7 g0 g1,1 g0 g
Leivinjauhe 5 g 1 tl1/3 rl 8,8 kcal0,3 g1,9 g0 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 195 g  20 rl3 dl669 kcal20 g137 g2,3 g6,8 g
Persikka, säilyke mehussa 410g/235g (Pirkka), annos 235g235 g    118 kcal2,4 g28 g2,4 g0 g
Kuohukerma,valio,2dl100 g    340 kcal2 g3 g35 g0 g
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g250 g 50 tl17 rl2,5 dl163 kcal28 g11 g0,8 g0 g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 40 g 8 tl2,7 rl0,4 dl26 kcal1,3 g1,9 g1,4 g0 g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore2 g    0,5 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Kananmuna, omega, 1 kpl110 g    143 kcal14 g0,3 g9 g0 g
Maissijauho, hienoksi jauhettu 16 g  2 rl0,3 dl61 kcal0,9 g13 g0,2 g0,3 g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10 g    40 kcal0 g10 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
12 annosta
1186 g    2837 kcal72 g291 g154 g7,1 g
Ravintosisältö / annos99 g    237 kcal6 g24 g13 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    239 kcal6,1 g25 g13 g0,6 g
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri
Lisää muna voimakkaasti vatkaten
Lisää kuivat aineet ja painele lopuksi pyöreään torttu- tai irtopohjavuokaan ja laita viileään.

Valuta persikat
Vatkaa kerma ja lisää muut täytteen ainekset.

Lado persikat vuokaan taikinan päälle ja kaada päällimmäisekis täyte.

Paista 180 C reilu tunti.