Feta-keittojuureslaatikko

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kasvisliemi kuutio maggi (Maggi), annos 10g10 g    32 kcal0,8 g1,6 g2,5 g0 g
Feta apetina classic (pahvikuutio) (Arla), annos 20g200 g    460 kcal26 g5 g38 g0 g
Keittojuurekset, Euroshopper400 g    88 kcal4 g23 g0,4 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
610 g    580 kcal31 g30 g41 g0 g
Ravintosisältö / annos153 g    145 kcal7,7 g7,5 g10 g0 g
Ravintosisältö / 100g100 g    95 kcal5 g4,9 g6,7 g0 g
Helppo lisäkeruoka

400 g Keittojuureksia
200 g Feta juustoa (apetina laktoositon pala)
1 dl kasvislientä (1 kuutio)
mustapippuria

Voitele paistoastia öljyllä tai voilla.

(ei laskettu kaloreihin)
Sekoita kasvikset ja feta ja lisää kasvisliemi sekä ripauta mustapippuria melko reilustikin, mutta tietenkin maun mukaan.

Ja paista uunissa aluksi n.200 asteessa (voit pienentää lämpöä myöhemmin 175) noin 45 minuuttia.

Olen tehnyt tätä vasta yhden kerran ja vaikka pidinkin siitä kovasti possun lisäkkeenä, aion seuraavan kerran lisätä tomaattia ja basilikaa.

Varmasti helppo varioida ja saada ruoka ihan eri makuiseksi.

Lähde: www. karppaus.

Info