Ohrarieska

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ohrajauho, Myllyn Paras, 1dl=65g260 g    832 kcal26 g169 g5,2 g27 g
Vesi200 g 40 tl13 rl2 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Suola, annos 3g5 g    0 kcal0 g0 g0 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
465 g    832 kcal26 g169 g5,2 g27 g
Ravintosisältö / annos78 g    140 kcal4,4 g28 g0,9 g4,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    179 kcal5,6 g36 g1,1 g5,9 g
Sekoita kylmä vesi jauhoihin nopeasti ja tee samantien rieskat pellille noin 0,5 cm paksuiksi.

Pistele haarukalla.

Paista mahdollisimman kuumassa uunissa 250-300 astetta noin 15 min.