Rinkutinkun paella

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Paprika, punainen80 g    21 kcal0,7 g3,7 g0,3 g1,6 g
Broilerin fileesuikale, hunajamarinoitu(atria)400 g    520 kcal72 g8,8 g24 g0,4 g
Chili paprika punainen10 g    4 kcal0,2 g0,9 g0 g0 g
Kurkuma, annos 2g2 g    1 kcal0 g0 g0 g0 g
Vesi1000 g 200 tl67 rl10 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow26 g    68 kcal2,6 g2,6 g5,2 g0,4 g
Basmatiriisi, Rainbow (arvot keittämättömälle riisille)210 g    714 kcal14 g164 g1,3 g1,5 g
Katkarapu 200 g100 kpl  4 dl137 kcal29 g0 g2,2 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
1978 g    1478 kcal119 g182 g34 g4,8 g
Ravintosisältö / annos247 g    185 kcal15 g23 g4,2 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal6 g9 g1,7 g0,2 g
Sipuli ja paprika pilkotaan ensin pannulle kypsymään, sekä lisätään joukkoon kanasuikaleet.

Paistetaan kypsiksi.

Tämän jälkeen lisätään mausteet sekä riisi pannulle kasvisten ja kanan sekaan ja kaadetaan kasvisliemi vähitellen lisäten, sen verran, että riisistä tulee kypsää.

Lopuksi laitetaan katkaravut paellan sekaan ja eikun syömään!