Rinkutinkun salsaleivät

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g150 g    327 kcal15 g60 g2,7 g13 g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha120 g    199 kcal23 g0 g12 g0 g
Salsa medium (Rainbow)100 g    25 kcal1,1 g4,3 g0,2 g1,5 g
Sipuli (kuorittu)20 g0,4 kpl  0,2 dl5,4 kcal0,3 g1 g0 g0,3 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g100 g0,8 kpl   20 kcal0,6 g3,8 g0,3 g1,4 g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g20 g    28 kcal0,6 g0,8 g2,4 g0 g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman120 g    240 kcal26 g1,2 g13 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
3 annosta
630 g    845 kcal67 g71 g31 g16 g
Ravintosisältö / annos210 g    282 kcal22 g24 g10 g5,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    134 kcal11 g11 g4,9 g2,5 g
Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.