Muropiirakka (päärynä, rahka)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Murotaikina Sunnuntai (Raisio), annos 400g400 g    1840 kcal24 g180 g116 g4 g
Päärynän puolikkaat mehussa (Del Monte)240 g    108 kcal0,7 g25 g0,2 g0 g
Valkosuklaa-lime rahka (Valio), annos 200g200 g    340 kcal14 g32 g17 g2 g
Sokeri 43 g14 kpl11 tl3,5 rl1/2 dl173 kcal0 g43 g0 g0 g
Kananmuna kuoreton 60 g1,1 kpl   86 kcal7,5 g0,2 g6,1 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
10 annosta
943 g    2546 kcal47 g280 g139 g6 g
Ravintosisältö / annos94 g    254 kcal4,6 g28 g14 g0,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    270 kcal4,9 g30 g15 g0,6 g
Sulata murotaikina paketin ohjeen mukaan (1h huoneenlämmössä).

Laita uuni lämpenemään 200 °C. Sekoita rahkan joukkoon kananmuna ja sokeri.

Pilko päärynät kuutioiksi.

Levitä taikina piirakkavuokaan (halk.

n. 27 cm), myös reunoille.

Levitä päärynäkuutiot vuokaan ja kaada rahkaseos päälle.

Paista n. 30 minuuttia.