Tiikeriravut wokkivihannesten kanssa

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Wokkivihannekset thai pakaste500 g    200 kcal7,5 g40 g1,5 g17 g
Oliiviöljy 15 g 3 tl1,1 rl0,2 dl133 kcal0 g0 g15 g0 g
Valkosipuli 4 g1 kpl   4,3 kcal0,3 g0,7 g0 g0,1 g
Sweet and sour-kastike, Pirkka, ohjeen mukaan50 g    54 kcal5,9 g6,6 g0,4 g0 g
Valkopippuri 1 g 1/2 tl0,1 rl 2,8 kcal0,1 g0,4 g0 g0,3 g
Sitruunamehu, laimentamaton15 g    3,2 kcal0 g0,2 g0 g0 g
Vihreä salaatti, annos 100g100 g    20 kcal0,6 g3,5 g0,3 g0 g
Jättikatkarapu (Epic), annos 10g500 g    475 kcal96 g0 g3 g0 g
Oregano, kuivattu 0.5 g 1/2 tl1/4 rl 1,5 kcal0,1 g0,1 g0,1 g0,2 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
4 annosta
1186 g    893 kcal110 g52 g20 g18 g
Ravintosisältö / annos296 g    223 kcal27 g13 g5,1 g4,4 g
Ravintosisältö / 100g100 g    75 kcal9 g4,3 g1,7 g1,5 g
Valmista ensin wokvihannekset, mausta oreganolla ja merisuolalla, ota vihannekset tarjoiluastiaan, paista tämän jälkeen ravut oliiviöljyssä punaiseksi, lisää salaattimix sekoita ja lämmitä, kaadawokvihannesten päälle, tarjoile sweet and sour kastikkeen ja sitruunan kanssa ( valkosipuliaioli).