Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g60 g    97 kcal10 g0,1 g6,2 g0 g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g185 g    407 kcal26 g9 g30 g0 g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g140 g1,1 kpl   28 kcal0,8 g5,3 g0,4 g2 g
Kurkku 60 g0,2 kpl  1,3 dl6,6 kcal0,3 g0,8 g0,1 g0,4 g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy85 g    272 kcal11 g54 g1,7 g6,8 g
Sipuli (kuorittu)40 g0,7 kpl  0,4 dl11 kcal0,5 g1,9 g0,1 g0,7 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
1 annosta
570 g    822 kcal48 g71 g38 g10 g
Ravintosisältö / annos570 g    822 kcal48 g71 g38 g10 g
Ravintosisältö / 100g100 g    144 kcal8,4 g12 g6,7 g1,7 g
Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.