Soijarouhelasagne

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Soijarouhe, tumma, 30g200 g    646 kcal100 g60 g1 g11 g
Rypsiöljy 45 g 9 tl3,2 rl1/2 dl398 kcal0 g0 g45 g0 g
Soijakastike 36 g 6 tl2 rl0,3 dl22 kcal1,9 g3,4 g0 g0 g
Sipuli (kuorittu)50 g0,9 kpl  0,6 dl14 kcal0,7 g2,4 g0,1 g0,9 g
Porkkana, keskikokoinen 65g130 g2 kpl   36 kcal0,8 g7,7 g0,3 g3,3 g
Paprika punainen 170 g1 kpl   50 kcal1,6 g7,7 g0,7 g3,2 g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g70 g    52 kcal3,2 g9 g0,1 g0 g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g500 g  33 rl5 dl175 kcal5 g33 g2,5 g0 g
Basilika, kuivattu 1 g 1 tl1/2 rl 2,5 kcal0,1 g0,2 g0 g0,4 g
Rypsiöljy 90 g 18 tl6,4 rl1 dl796 kcal0 g0 g90 g0 g
Vehnäjauho puolikarkea 49 g  4,9 rl3/4 dl167 kcal5 g34 g0,6 g1,7 g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen600 g 120 tl40 rl6 dl198 kcal20 g29 g0 g0 g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%200 g    460 kcal58 g5 g24 g0 g
Vesi100 g 20 tl6,7 rl1 dl0 kcal0 g0 g0 g0 g
Lasagnelevy Rainbow464 g    1703 kcal65 g329 g14 g14 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
8 annosta
2705 g    4719 kcal261 g521 g179 g34 g
Ravintosisältö / annos338 g    590 kcal33 g65 g22 g4,3 g
Ravintosisältö / 100g100 g    174 kcal10 g19 g6,6 g1,3 g
Täyte:
Kuumenna 0,5 dl rypsiöljyä pannussa ja sekoita siihen soijarouhe.

Lisää vesi vähin erin ja mausta soijakastikkeella.

Rouhe on valmis, kun vesi on imeytynyt.

Hienonna sipuli ja kasvikset (esim.

porkkana, paprika; muutkin käyvät) ja paista niitä paistinpannulla.

Sekoita kasvisten joukkoon tomaattipyree ja -murska sekä haluamasi mausteet.

Lisää sekaan soijarouhe.

Kastike:
Kuumenna 1 dl rypsiöljyä ja lisää jauhot.

Sekoita tasaiseksi ja anna lämmetä.

Lisää maito sekoittaen, ja lopulta juusto.

Sekoita kunnes seos on tasainen.

Kokoaminen:
Lado täytettä ja lasagnelevyjä vuorotellen uunivuokaan.

Kaada päälle kastike.

Valmistus:
Kypsennä lasagne 200-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.