Thai chicken (slow cooker)

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Kookosmaito, light, kevyt, Santa Maria, 1 prk170 g    85 kcal0,9 g1,7 g10 g0 g
Maapähkinävoi 1 tl50 g    330 kcal13 g6 g29 g0 g
Punainen curry tahna red curry paste (Santa maria), annos 15g15 g    17 kcal0,7 g2,7 g0,3 g0 g
Inkivääri, tuore, silputtu10 g    8 kcal0,2 g1,8 g0,1 g0,2 g
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton350 g    378 kcal79 g0 g6,3 g0 g
Paprika punainen 350 g2,1 kpl   102 kcal3,3 g16 g1,4 g6,7 g
Sipuli (kuorittu)55 g1 kpl  0,6 dl15 kcal0,7 g2,6 g0,1 g0,9 g
Herne 200 g   3,3 dl138 kcal10 g19 g0,8 g6,2 g
Limetti hedelmä (Kuorittu), annos 50g50 g    15 kcal0,4 g5,5 g0,1 g1,5 g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 14 g 2,8 tl1 rl0,2 dl124 kcal0 g0 g14 g0 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
6 annosta
1264 g    1211 kcal108 g55 g62 g16 g
Ravintosisältö / annos211 g    202 kcal18 g9 g10 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    96 kcal8,5 g4,3 g4,9 g1,2 g
Ohje on slow-cookerille, mutta lyhyemmällä kypsennysajalla voi soveltaa uuniin/liedellekin.

Sekoita kasarissa kookosmaito, maapähkinävoi, currytahna ja raastettu inkivääri.

Kiehauta ja siirrä pataan.

Viipaloi sipuli ja pilko paprika parisenttisiksi kuutioiksi.

Pieni broilerinfilee suupalakokoon.

Paista kuumiksi (ei kypsiksi) pienissä erissä ja lisää pataan.

Kypsennä low-asennossa 5 h (high: 3 h).

Lisää kypsään pataan herneet ja anna lämmetä 3 minuuttia.

Tarjoile limeviipaleiden kera.

Ohje sovellettu Woman's Day -lehden ohjeesta.