Mantelileipä

AineksetMäärä
(g)
Määrä
(kpl)
Määrä
(tl)
Määrä
(rl)
Määrä
(dl)
EnergiaPHRK
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 150 g 30 tl10 rl1,5 dl89 kcal15 g4,5 g0,6 g0 g
Kananmuna kuoreton 220 g4 kpl   314 kcal28 g0,7 g23 g0 g
Mantelijauhe (Pirkka), annos 100g140 g    840 kcal29 g9 g76 g0 g
Juusto, keskiarvo 200 g25 kpl   700 kcal50 g0,5 g55 g0 g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 15 g    49 kcal4,4 g1,1 g3 g4,6 g
Fibrex sokerijuurikaskuituhiutale, 2tl 6,5g15 g    9 kcal1,3 g0,8 g0,1 g11 g
Vehnälese 9 g  3 rl0,5 dl21 kcal1,2 g1,4 g0,4 g3,4 g
Kauralese 27 g  3 rl0,5 dl97 kcal4,9 g12 g2,1 g4,7 g
Leivinjauhe 20 g 4 tl1,3 rl 35 kcal1 g7,6 g0 g0,1 g
Protsku Hiilari RasvaKoko resepti
9 annosta
796 g    2153 kcal135 g38 g160 g24 g
Ravintosisältö / annos88 g    238 kcal15 g4,2 g18 g2,6 g
Ravintosisältö / 100g100 g    270 kcal17 g4,8 g20 g3 g
Sekoita munat ja rahka, sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää rahkan ja munien sekaan.

Lisää vielä juustoraaste.

Paista 225 asteessa hiukan kohonneina puolisen tuntia tai kunnes ovat kauniin ruskeita.